dilluns, 4 de desembre del 2017

EL CRICKET UN JOC POPULAR A LA INDIA

El Cricket és una pràctica recreativa des de l'any 1876 a Austràlia on es va realitzar el primer partit internacional contra Anglaterra per veure qui era el més competent. El joc de Cricket consta d'una pilota més petita que la de beisbol i un bat de fusta en forma de paleta d'uns 96 cm de llarg per 10 cm d'ample. Es requereix equips d'una sola vegada. Cada un dels jugadors té un camp de pastura ovalat.
A través dels anys el joc va passar a ser una gran passió per l'Índia, els qui milions d'hindús opten per distreure i relaxar jugant aquest fabulós esport que ja ha passat a formar part de lligues associades per a diverses competències i idoneïtats
 A més, hi ha dos anotadors que ocupen la puntuació reflectint la estadística de la trobada i dos àrbitres que resolen les dubtes nascudes del mateix, ordenant les sèries de llançaments consistents en sis per continuació. En l'Índia el cricket és diversió i entreteniment per a joves i adults ja que té un semblat al baseball; sin embargo, no són iguales degut a les regles.

El seu principal objectiu del Cricket és realitzar carreres i eliminar als bateadors impedir marcar punts.

Resultat d'imatges de cricket a la india

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada